Ingredientes para 4 personas:
1 cebolla grande o 2 de medianas
5 tomates maduros tamaño medio.
1/2 cucharada de postre de pimentón picante y 1/2 de dulce.
3 dientes de ajo.
4 cigalas.
4 gambas
una sepia.
almejas y mejillones, (no muchos)
un trozo de cabeza de rape, (o cualquier pescado de roca)
Perejil
Aceite de oliva.
Preparación:
Poner en una olla el pescado de roca o cabeza de rape con agua a hervir, aprox 20 minutos.
Rallar la cebolla.
Rallar el tomate, si el rallador no es muy fino pasarlo por el minipimer para que después no se encuentren trozos.
En una cazuel con aceite freir el marisco sacar y reservar
en la misma cazuela poner a pochar la cebolla y cuando empiece a coger color oscuro, añadir el pimentón, cocer durante un minuto y poner el tomate.
A media cocción añadir la sepia a trozos, esto hará que suelte su agua y ayudará a caramelizar el sofrito.
Cuando el sofrito está listo, añadir los fideos darle unas cuantas vueltas con el fuego a tope y en seguida añadir el caldo de pescado colado.
Cuando lleve 8 minutos cociendo, añadir un majado hecho con los ajos y el perejil, cuando lleve 10 minutos añadir las almejas (que previamente habremos puesto con agua y sal para que suelten la posible tierra que puedan tener) y los mejillones.
en 15 minutos aproximadamente debería estar listo.
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Ingredients per a 4 persones:
200 Gr de fideus nº 4.
1 ceba gran o 2 de mitjanes
5 tomàquets madurs mida mitjana.
1/2 cullerada de postres de pebre vermell picant i 1/2 de dolç.
3 grans d'all.
4 escamarlans.
4 gambesuna sípia.cloïsses i musclos, (no molts)
un tros de cap de rap, (o qualsevol peix de roca)Julivert
Oli d'oliva.
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Preparació:
Posar en una olla el peix de roca o cap de rap amb aigua a bullir, aprox 20 minuts.
Ratlleu la ceba.
Ratlleu el tomàquet, si el ratllador no és molt fi passar-ho pel minipimer perquè després no es trobin trossos.
En una cassola amb oli fregir el marisc treure i reservar.
A la mateixa cassola posar a ofegar la ceba i quan comenci a agafar color fosc, afegir el pebre vermell, coure durant un minut i posar el tomàquet.
A mitja cocció afegir la sípia a trossos, això farà que deixi anar la seva aigua i ajudarà a caramelitzar el sofregit.
Quan el sofregit està llest, afegir els fideus donar-li unes quantes voltes amb el foc al màxim i de seguida afegir el brou de peix colat.
Quan porti 8 minuts coent, afegir una picada fet amb els alls i el julivert, quan porti 10 minuts afegir les cloïsses (que prèviament haurem posat amb aigua i sal perquè deixin anar la possible terra que puguin tenir) i els musclos.
En 15 minuts aproximadament hauria d'estar llest.
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