miércoles, 5 de agosto de 2015

BACALAO CON SETAS DE CARDO / BACALLA AMB BOLETS


Ingredientes para 4 personas:

4 trozos de Bacalao desalado.
2 huevos
2,5 cebollas tamaño medio.
1 pimiento verde.
6 / 8 Setas de cardo.
3 dientes de ajo.
1/2 Kg de tomates.
Aceite de oliva.


Preparación:

Poner el bacalao en el horno a 100º unos 10 minutos y reservar.

Hacer sofrito, en una sartén con aceite, poner 2 ajos picados, en cuanto empieza a cocer añadir 2 cebollas ralladas, cuando esté pochada añadir los pimientos verdes picados, añadir el caldo que ha soltado el bacalao, ponerlo a fuego lento e ir añadiendo agua para que esté pochando unos 30 / 40 minutos

En una cazuela poner aceite media cebolla rallada y el 1/2 Kg de tomate rallado un poco de sal y una cucharada de postre de azúcar, cocer a fuego medio hasta que haya reducido, aproximadamente 45 minutos a fuego lento, cuando esté añadir a la cebolla y pimiento verde.

Poner en una sartén, aceite de oliva 1 ajo picado i las setas cortadas a tiras, cocer aproximadamente media hora a fuego medio, añadiendo agua cuando sea necesario.

Hacer 2 huevos duros.

Poner un una cazuela, el bacalao, el sofrito y 4 mitades de huevo duro, darle un hervor 2 minutos, emplatar un troza de bacalao, 1/2 huevo duro, la salsa y una cuarta parte de las setas de cardo.


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Ingredients per a 4 persones:

4 trossos de bacallà dessalat.
2 ous.2,5 cebes mida mitjana.
1 pebrot verd.
6/8 Bolets.
3 grans d'all.
1/2 kg de tomàquets.Oli d'oliva.

Preparació:Posar el bacallà al forn a 100º uns 10 minuts i reservar.

Fer sofregit, en una paella amb oli, posar 2 alls picats, quant comença a coure afegir 2 cebes ratllades, quan estigui picada afegir els pebrots verds picats, afegir el brou que ha deixat anar el bacallà, posar-ho a foc lent i anar afegint aigua perquè estigui fregint uns 30/40 minuts.

En una cassola posar oli mitja ceba ratllada i el 1/2 kg de tomàquet ratllat una mica de sal i una cullerada de postres de sucre, coure a foc mitjà fins que hagi reduït, aproximadament 45 minuts a foc lent, quan estigui afegir a la ceba i pebrot verd.

Posar en una paella, oli d'oliva 1 all picat i els bolets tallats a tires, coure aproximadament mitja hora a foc mig, afegint aigua quan sigui necessari.

Fer 2 ous durs.Posar un una cassola, el bacallà, el sofregit i 4 meitats d'ou dur, donar-li un bull 2 ​​minuts, emplatar 1 trossa de bacallà, 1/2 ou dur, la salsa i una quarta part dels bolets .





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