lunes, 27 de abril de 2015

BACALAO AL AJOARRIERO


Ingredients per 4 persones:

1 kg de Bacallà dessalat
250 gr de ceba
125 gr de pebre verd
200 gr de pebrots del piquillo
10 dents d’all
400 gr de salsa de tomàquet
Oli d’oliva
Julivert


Preparació:

En una paella amb força oli, posar-hi 4 dents d’all, quant comença a coure posar el foc al mínim, aproximadament mitja hora posar-hi el bacallà, confitar amb el foc al mínim uns 10 minuts per cada costat i reservar.

A una cassola posar-hi oli del de confitar el bacallà, la ceba ratllada, i el pebrot verd, aprox. 15 minuts a foc mig, afegir-hi els pebrots del piquillo tallats molt petits i la resta de dents d’all laminats 15 minuts mes.

Treure la pell del bacallà, tallar-la a trossos i juntament amb la salsa de tomàquet triturar-ho tot amb la “minipimer”, i afegir-ho a la cassola.

Posar-hi el bacallà i el julivert tallat ben petit, 5 minuts mes a foc lent movent la cassola constantment fins que la major part del bacallà quedi laminat.

 

 

 

 

Ingredientes para 4 personas:

1 kg de Bacalao desalado
250 gr de cebolla
125 gr de pimienta verde
200 gr de pimientos del piquillo
10 dientes de ajo
400 gr de salsa de tomate
Aceite de oliva
perejil

Preparación:

En una sartén con bastante aceite, poner 5 dientes de ajo, en cuanto empieza a cocer poner el fuego al mínimo, aproximadamente media hora, Poner el bacalao, confitar con el fuego al mínimo unos 10 minutos por cada lado y reservar.

En una cazuela poner aceite del de confitar el bacalao, la cebolla rallada, y el pimiento verde, aprox. 15 minutos a fuego medio, añadir los pimientos del piquillo cortados muy pequeños y el resto de dientes de ajo laminados 15 minutos mas.

Quitar la piel del bacalao, cortarla en trozos y junto con la salsa de tomate triturar todo con la "minipimer", y añadirlo a la cazuela.

Poner el bacalao y el perejil cortado muy pequeño, 5 minutos más a fuego lento moviendo la cazuela constantemente hasta que la mayor parte del bacalao quede laminado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario