Ingredients per 4 persones:
250 gr de ceba
125 gr de pebre verd
200 gr de pebrots del piquillo
10 dents d’all
400 gr de salsa de tomàquet
Oli d’oliva
Julivert
Preparació:
En una paella amb força oli, posar-hi 4 dents d’all, quant comença a coure posar el foc al mínim, aproximadament mitja hora posar-hi el bacallà, confitar amb el foc al mínim uns 10 minuts per cada costat i reservar.
A una cassola posar-hi oli del de confitar el bacallà, la ceba ratllada, i el pebrot verd, aprox. 15 minuts a foc mig, afegir-hi els pebrots del piquillo tallats molt petits i la resta de dents d’all laminats 15 minuts mes.
Treure la pell del bacallà, tallar-la a trossos i juntament amb la salsa de tomàquet triturar-ho tot amb la “minipimer”, i afegir-ho a la cassola.
Posar-hi el bacallà i el julivert tallat ben petit, 5 minuts mes a foc lent movent la cassola constantment fins que la major part del bacallà quedi laminat.
Ingredientes para 4 personas:
250 gr de cebolla
125 gr de pimienta verde
200 gr de pimientos del piquillo
10 dientes de ajo
400 gr de salsa de tomate
Aceite de oliva
perejil
Preparación:
En una sartén con bastante aceite, poner 5 dientes de ajo, en cuanto empieza a cocer poner el fuego al mínimo, aproximadamente media hora, Poner el bacalao, confitar con el fuego al mínimo unos 10 minutos por cada lado y reservar.
En una cazuela poner aceite del de confitar el bacalao, la cebolla rallada, y el pimiento verde, aprox. 15 minutos a fuego medio, añadir los pimientos del piquillo cortados muy pequeños y el resto de dientes de ajo laminados 15 minutos mas.
Quitar la piel del bacalao, cortarla en trozos y junto con la salsa de tomate triturar todo con la "minipimer", y añadirlo a la cazuela.
Poner el bacalao y el perejil cortado muy pequeño, 5 minutos más a fuego lento moviendo la cazuela constantemente hasta que la mayor parte del bacalao quede laminado.
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