lunes, 23 de marzo de 2015

CARXOFES AMB GAMBES / ALCACHOFAS CON GAMBAS

Ingredients:

Per 4 persones
300 gr cabretes
12 carxofes tamany dormal
4 gambes
8 gambes
1 cullerada de farina
Oli





CARXOFES AMB GAMBES
 
Primer posar oli en una olla i fregir els crancs. Quan hagin fregit una mica aixafar amb una mà de morter i donar-li una altra volta en l'oli, posar aigua calenta i bullir durant uns 20 minuts.  

Pelar les carxofes  

En una cassola posar oli, fregir molt poquet les gambes i els escamarlans que anem a posar, retirar-les del foc i guardar-les.  

En l'oli d'haver fregit les gambes posar Les carxofes pelades i tallades, a foc fort quan estiguin fregint posar una cullerada de farina, Remoure 15 o 20 segons sense parar i tirar el brou colat dels crancs.  

Quan estigui bullint deixar foc lent aproximadament 30 35 minuts, quan hagin passat uns 20 o 25 minuts posar les gambes i els escamarlans quan hagi reduït comprovar amb una forquilla que estan les carxofes fetes i ja està.  

En cas de venir-te dalt i voler posar-li una mica més de peix si li poses rodanxes de lluç han d'estar coent només uns cinc minuts, si en lloc de posar-li lluç li poses rap ha de coure aproximadament 15 minuts i aquesta segona opció és millor ja que el rap no tens el perill que es desfaci.

____________________________________________________________________


ingredientes:

Para 4 personas
300 gr cabritas
12 alcachofas tamaño Dormal
4 gambas
8 gambas
1 cucharada de harina
aceite
 
 
ALCACHOFAS CON GAMBAS

Primero poner aceite en una olla y freír los cangrejos.

Cuando hayan frito un poco aplastar con una mano de mortero y darle otra vuelta en el aceite, poner agua caliente y hervir durante unos 20 minutos.

Pelar las alcachofasEn una cazuela poner aceite, freír muy poquito las gambas y las cigalas que vamos a poner, retirarlas del fuego y guardarlas.

En el aceite de haber frito las gambas poner Las alcachofas peladas y cortadas, a fuego fuerte cuando estén friendo poner una cucharada de harina, Remover 15 o 20 segundos sin parar y echar el caldo colado de los cangrejos.

Cuando esté hirviendo dejar fuego lento aproximadamente 30 35 minutos, cuando hayan pasado unos 20 o 25 minutos poner las gambas y las cigalas cuando haya reducido comprobar con un tenedor que están las alcachofas hechas y ya está

No hay comentarios:

Publicar un comentario