Ingredients:
Per 4 persones
300 gr cabretes
12 carxofes tamany dormal
4 gambes
8 gambes
1 cullerada de farina
Oli
CARXOFES AMB GAMBES
Per 4 persones
300 gr cabretes
12 carxofes tamany dormal
4 gambes
8 gambes
1 cullerada de farina
Oli
CARXOFES AMB GAMBES
Primer posar oli en una olla i fregir els crancs. Quan hagin fregit una mica aixafar amb una mà de morter i donar-li una altra volta en l'oli, posar aigua calenta i bullir durant uns 20 minuts.
Pelar les carxofes
En una cassola posar oli, fregir molt poquet les gambes i els escamarlans que anem a posar, retirar-les del foc i guardar-les.
En l'oli d'haver fregit les gambes posar Les carxofes pelades i tallades, a foc fort quan estiguin fregint posar una cullerada de farina, Remoure 15 o 20 segons sense parar i tirar el brou colat dels crancs.
Quan estigui bullint deixar foc lent aproximadament 30 35 minuts, quan hagin passat uns 20 o 25 minuts posar les gambes i els escamarlans quan hagi reduït comprovar amb una forquilla que estan les carxofes fetes i ja està.
En cas de venir-te dalt i voler posar-li una mica més de peix si li poses rodanxes de lluç han d'estar coent només uns cinc minuts, si en lloc de posar-li lluç li poses rap ha de coure aproximadament 15 minuts i aquesta segona opció és millor ja que el rap no tens el perill que es desfaci.
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ingredientes:
Para 4 personas
300 gr cabritas
12 alcachofas tamaño Dormal
4 gambas
8 gambas
1 cucharada de harina
aceite
ALCACHOFAS CON GAMBAS
Primero poner aceite en una olla y freír los cangrejos.
Cuando hayan frito un poco aplastar con una mano de mortero y darle otra vuelta en el aceite, poner agua caliente y hervir durante unos 20 minutos.
Pelar las alcachofasEn una cazuela poner aceite, freír muy poquito las gambas y las cigalas que vamos a poner, retirarlas del fuego y guardarlas.
En el aceite de haber frito las gambas poner Las alcachofas peladas y cortadas, a fuego fuerte cuando estén friendo poner una cucharada de harina, Remover 15 o 20 segundos sin parar y echar el caldo colado de los cangrejos.
Cuando esté hirviendo dejar fuego lento aproximadamente 30 35 minutos, cuando hayan pasado unos 20 o 25 minutos poner las gambas y las cigalas cuando haya reducido comprobar con un tenedor que están las alcachofas hechas y ya está
Primero poner aceite en una olla y freír los cangrejos.
Cuando hayan frito un poco aplastar con una mano de mortero y darle otra vuelta en el aceite, poner agua caliente y hervir durante unos 20 minutos.
Pelar las alcachofasEn una cazuela poner aceite, freír muy poquito las gambas y las cigalas que vamos a poner, retirarlas del fuego y guardarlas.
En el aceite de haber frito las gambas poner Las alcachofas peladas y cortadas, a fuego fuerte cuando estén friendo poner una cucharada de harina, Remover 15 o 20 segundos sin parar y echar el caldo colado de los cangrejos.
Cuando esté hirviendo dejar fuego lento aproximadamente 30 35 minutos, cuando hayan pasado unos 20 o 25 minutos poner las gambas y las cigalas cuando haya reducido comprobar con un tenedor que están las alcachofas hechas y ya está
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