8 talls de rap
Patates (segons la gana)
Alls
4 Gambas
Un grapat de cloïsses
4 Escamarlas
400 gr de cabretes.
Preparació:
Primer posar una mica d'oli a una olla i les cabretes a foc fort, quant estiguin rosses xafar-les amb una ma de morter, immediatament posar-hi aigua, deixar bullir 20 minuts i reservar.
A una cassola posar-hi oli d'oliva, fregir-hi les gambes, els escamarlans i els talls de rap prèviament enfarinats i reservar-ho tot
Afegir les patates tallades a rodanxes, donar-les hi unes voltes a foc fort. després posar una cullerada de farina i cobrir-les amb el brou de les cabretes colat, deixar a foc mig que es vagin fent.
Quant les patates estiguin gairebé cuites, afegir les rodanxes de rap, les cloïsses, els escamarlans i les gambes.
Fer un all i oli negat amb una mica de caldo i després de 5 minuts afegir-lo, deixar coure 5 minuts mes i ja esta.
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Ingredientes 4 personas:
8 trozos de rape
Patatas (según el apetito)
Ajos
4 Gambas
Un puñado de almejas
4 cigalas
400 gr de cangrejos.
Preparación:
Primero poner un poco de aceite en una olla con los cangrejos a fuego fuerte, en cuanto estén rubias machacar con una mano de mortero, inmediatamente poner agua, dejar hervir 20 minutos y reservar.
En una cazuela poner aceite de oliva, freír las gambas, las cigalas y los trozos de rape previamente enharinados y reservar todo
Añadir las patatas cortadas en rodajas, darles unas vueltas a fuego fuerte. después poner una cucharada de harina y cubrirse con el caldo de las cabritas fundido, dejar a fuego medio que se vayan haciendo.
En cuanto las patatas estén casi cocidas, agregar las rodajas de rape, las almejas, las cigalas y las gambas.
Hacer un alioli con un poco de caldo y después de 5 minutos añadirlo, dejar cocer 5 minutos más y ya esta.
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