sábado, 3 de enero de 2015

HUMMUS


ingredients:

400 gr de cigrons
Mig got d'aigua
Mig got d'oli
Un trosset d'all
Mig got de sèsam torratg
El suc d'una llimona
pebre vermell dolç
5 endívies
Sal Maldon


preparació:

Posar-ho tot menys el pebre vermell la sal Maldon, en el pot de la minipimer i triturar fins que quedi un puré. Utilitzar com a farcit de les fulles d'endívies. empolvoreu amb el pebre vermell, poder un raig d'oli d'oliva i una mica de sal Maldon per sobre

_____________________________________________________________________________

Ingredientes:

400 gr de garbanzos
Medio vaso de agua
Medio vaso de aceite
Un trocito de ajo
Medio vaso de sésamo tostado
pimentón rojo dulce
5 endibias

Preparación:


Ponerlo todo menos el pimentón en el bote de la minipimer y triturarlo hasta que quede un puré. utilizarlo como relleno de las hojas de endibias. espolvorearlo con el pimentón, poderle un chorro de aceite de oliva y un poco de sal Maldon por encima

No hay comentarios:

Publicar un comentario